2012. augusztus 17., péntek

LiVáMó: egy komplex cégfejlesztési csomag

Végre teljesen befejeztem a LiVáMó (=Lilium Vállalatfejlesztési Módszer) szolgáltatás csomag legújabb, legteljesebb változatát. Ebben nem kevesebbet kínálok, mint a 10-200 fő közötti létszámot foglalkoztató cégeknél a termelékenység megduplázási lehetőségét.

Ezzel mintegy másfél millió ember tudná növelni legalább 50%-kal a jövedelmét. Mivel elsősorban az uniós piacokon elérhető versenyképesség a célom, ezért ennek jótékony hatása lenne a belföldi fizetőképes keresletre is. Ha egyik pillanatról a másikra meg tudnánk valósítani, akkor a többletből 3 év alatt a magyar államadósság teljesen kifizethető lenne.

Nem remélek ilyen tempót. Örülök, ha 10 év alatt ez megvalósul. Azt is tudom, hogy a cégünk nem fogja tudni egyedül ezt a programot végrehajtani. Ezért további kb. 50 tanácsadót fogok megkeresni, mert csak velük együtt lehet 10 év alatt egy ekkora feladattal elbánni.

Akit részletesebben érdekel, hogy hogyan is áll össze ez a szolgáltatás csomag, milyen trükkökkel tudom rávenni a magyar munkaadókat és munkavállalókat, hogy a jelenleginél lényegesen nagyobb gazdasági teljesítményt tegyenek le az asztalra, az itt tudja letölteni a Bevezetés a LiVáMó eljárásba című dokumentumot.

Címkék: , ,

1 megjegyzés:

Időpont: 2020. december 17. 9:13 , Anonymous Névtelen írta...

Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal