2012. augusztus 17., péntek

LiVáMó: egy komplex cégfejlesztési csomag

Végre teljesen befejeztem a LiVáMó (=Lilium Vállalatfejlesztési Módszer) szolgáltatás csomag legújabb, legteljesebb változatát. Ebben nem kevesebbet kínálok, mint a 10-200 fő közötti létszámot foglalkoztató cégeknél a termelékenység megduplázási lehetőségét.

Ezzel mintegy másfél millió ember tudná növelni legalább 50%-kal a jövedelmét. Mivel elsősorban az uniós piacokon elérhető versenyképesség a célom, ezért ennek jótékony hatása lenne a belföldi fizetőképes keresletre is. Ha egyik pillanatról a másikra meg tudnánk valósítani, akkor a többletből 3 év alatt a magyar államadósság teljesen kifizethető lenne.

Nem remélek ilyen tempót. Örülök, ha 10 év alatt ez megvalósul. Azt is tudom, hogy a cégünk nem fogja tudni egyedül ezt a programot végrehajtani. Ezért további kb. 50 tanácsadót fogok megkeresni, mert csak velük együtt lehet 10 év alatt egy ekkora feladattal elbánni.

Akit részletesebben érdekel, hogy hogyan is áll össze ez a szolgáltatás csomag, milyen trükkökkel tudom rávenni a magyar munkaadókat és munkavállalókat, hogy a jelenleginél lényegesen nagyobb gazdasági teljesítményt tegyenek le az asztalra, az itt tudja letölteni a Bevezetés a LiVáMó eljárásba című dokumentumot.

Címkék: , ,